Díky Kraji Vysočina na sebe (i na nové míče) uvidíme i večer

09.09.2020 14:52

10. března 2020 schválila Rada Kraje Vysočina naši žádost na finanční podporu našich aktivit a akcí pro děti a mládež. Když jsme žádost odevzdávali, a ještě ve chvíli jejího schválení jsme vůbec netušili, co nás čeká a že valná většina aktivit a akcí se konat nebude. I přesto se nám podařilo, zvláště v právě končícím létě, několik akcí udělat.

V rámci projektu LIFT 2020 jsme v létě pořídili nabíjecí přenosný halogen, díky kterému jsme mohli konat více večerních akcí a zvláště jsme jeho přínos ocenili při hrách v členitém terénu, čímž jsme zabezpečili bezpečnost všech účastníků. Své praktické využití nalezl i při táborových večerních modlitbách nebo při nasvícení sálu s Pány temnot v táborové Pevnosti Boyard.

V rámci projektu jsme také pořídili nové míče do naší tzv. „sportovní krabice“. Poslední míče na sportovní aktivity (fotbal, volejbal,…) jsme pořizovali naposledy před 10 lety a proto bylo na místě, abychom toto vybavení obnovili a vyměnili míče za nové.

Kraji Vysočina děkujeme za tuto možnost čerpání finanční podpory, díky které můžeme nejen obnovovat naše vybavení, ale že díky tomu máme stále kvalitnější zázemí pro službu dětem a mladým lidem.