Volnočasové aktivity v roce 2021

01.05.2021 20:00

Milí přátelé,
pandemická situace nás za těch 14 měsíců od prvních případů v naší republice nás naučila, že něco plánovat se zdá být zbytečné, že pořádat nejrůznější akce je holé šílenství a že aby děti a mládež mohla smysluplně trávit svůj volný čas, budou muset plnit nejrůznější přísná opatření. 
Lhali bychom, kdybychom řekli, že našich akcí se opatření nedotkla. Skupiny se nemohli prozatím většinu času tohoto roku setkávat. Jsme ovšem připraveni kdykoli obnovit i za přísných hygienických podmínek. 

Protože ovšem nevíme přesně, jak se situace bude vyvíjet, nezveřejňujeme žádný přesný plán akcí pro letošní rok. Víme, že bude letní tábor po dvou letech opět v Havlišově Mlýně a to od 17. do 24. července. Přihlašování je otevřeno a je možné se přihlásit až do 23. května. Více informací o táboru zde: https://deamok5.webnode.cz/tabor/

Pokud to bude opatřeními proti šíření nemoci covid-19 umožněno, na podzim plánujeme víkendovku na faře ve Staré Říši. 

Všechny naše akce i aktivity jsou podpořeny z Fondu Vysočiny částkou v 50.000,- Kč v rámci projektu LIFT 2021 v programu Sportujeme a Volný čas 2021. I díky této podpoře nemusíme naše aktivity zdražovat a naokpak můžeme jejich obsah zkvalitňovat. Kraji Vysočina za tuto, již dlouhodobější pomoc, srdečně děkujeme.

Těšíme se na setkání s vámi na aktivitách a akcích v tomto roce.